Bijna helemaal klaar

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Nog een laatste lezing van de laatste zetproef, en dan kunnen de drukpersen beginnen draaien. Maar dat is natuurlijk niet het einde, eerder het begin …

Op dit moment wordt tevens hard gewerkt aan het promotiefilmpje en de “public speaking” gelegenheden druppelen één voor één in mijn agenda. Wil je mij live aan het werk zien, check dan hier het agenda.

Maar de prioriteit vandaag is de boeklancering die op 30/11 in de Standaard Boekhandel doorgaat. We zijn een plezant programma in elkaar aan het boksen dat tegelijk gezellig en interessant zal zijn. Vergeet je niet in te schrijven (zie vorige post).

De downloads en links pagina is wel al zo goed als klaar, en vanaf nu begin ik ook met het posten van de leukste infografieken  op deze site, en op Pinterest. Hier is er alvast ééntje, en meteen de basis van het ganse boek, de weg van de klant:

2 thoughts on “Bijna helemaal klaar

 1. Beste Bert,

  Internet Marketing School (IMS) is een opleidingsinstituut voor digitale marketing met als doel praktische en resultaatgerichte sessies te organiseren waarmee deelnemers na de opleidingen op een correcte wijze zelf aan de slag kunnen met digitale marketing. IMS richt zich op zelfstandigen en KMO’s.

  Het project lag een tijdje stil, maar de markt (vooral de KMO-markt) is nog steeds een vragende partij. Vandaar dat IMS in het najaar van 2015 terug van start gaat, onder de paraplu van Time To Tango.

  Time To Tango speelt een pioniersrol in digitale projecten voor deze doelgroep. We begeleiden onze klanten met hun marketing in de breedste zin van het woord en creëren digitale oplossingen op maat. De vraag naar in-house kennis wordt steeds groter. De strategische keuze om verder te gaan met de Internet Marketing School lag dus voor de hand.

  Om ervoor te zorgen dat de opleidingen van IMS net zoals in het verleden leerrijk en kwaliteitsvol zijn, hebben we nood aan professionele sprekers.

  Wij zijn op zoek naar docenten die hun kennis en ervaring willen overbrengen naar de doelgroep op een praktische en resultaatgerichte manier. De opleidingen gaan ’s avonds door. Elke docent geeft één les van 3 uur. Alternatieve varianten – zoals een dagopleiding op een werkdag of zaterdag met verschillende docenten binnen één thema – worden verder onderzocht.

  Bent u geïnteresseerd om te doceren aan de Internet Marketing School? Dan horen wij dat graag! Wij hopen op een fijne samenwerking waarbij deelnemers praktische en leerrijke ervaringen opdoen binnen de online marketing. Bovendien is het een prima opportuniteit om uw netwerk uit te breiden.

  Are you ready? It’s Time to Tango!

  Met dansende groet,

  Elien Defraeije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *